Gedenkplaat voor nieuwe klassen van school te Temse Velle

Ga naar beneden

Gedenkplaat voor nieuwe klassen van school te Temse Velle

Bericht  Franky op wo apr 23, 2008 10:24 am

Zondag 20 april werd op de terreinen van de vrije gemengde basisschool Temse-Velle een gedenkplaat onthuld ter gelegenheid van de nieuwbouw die gerealiseerd werd met privégelden In aanwezigheid van burgemeester Luc De Rijck en Schepen van onderwijs Franky De Graeve.vertelde de directeur van de school Geert Drumont dat een leerlingstop geen optie was en het aankopen van een tweede container om een klas in onder te brengen een te grote hap uit het budget zou vergen. Na een tijdje wikken en wegen verkoos men de realisatie van een nieuwbouw met sponsorgelden omdat het wachten op subsidies jaren op zich laat wachten en er dringend nood was aan nieuwe ruimte om de leerlingen op een degelijke manier te kunnen opvangen en onderwijs te geven.
Op zijn beurt zei burgemeester Luc De Rijck dat de kleinschaligheid van Temse-Velle met zijn 1400 inwoners en dit privéiniatief een schoolvoorbeeld is van solidariteit en een hoeksteen van het maatschappelijk leven in de gemeente. Samen met schepen van onderwijs Franky De Graeve mocht hij even later de gedenkplaat in de vorm van een klavertje-vier onthullen.
De werken aan het nieuwe gebouw liggen momenteel 2 weken voor op schema zodat bij het begin van het schooljaar 2008-2009 de kleuters zeker hun intrek zullen kunnen nemen in de nieuwe klasjes.
www.editietemse.be


_________________
MAIL franky@temsebrug.be

VZW Hulpdienstenforum-Vlaanderen
www.hulpdienstenforum-vlaanderen.be
Editie Temse
www.editietemse.be
Bouw nieuwe brug Temse < < - -> > Bornem
www.temsebrug.be
Brandweer Temse
www.brandweertemse.beavatar
Franky
Admin
Admin

Man Aantal berichten : 89
Leeftijd : 60
Woonplaats : Temse
Straatnaam : Leie
Registration date : 11-03-08

Profiel bekijken http://temsebrug.be

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum